Colonial Saltbox - Style House

Bethany, Connecticut
Client: James Xavier
Designer: Charles Du Mond

The style of this house, located north of New Haven, is a salt-box design that relates and blends with the surrounding, sloping landscape. It was built in ten weeks on spec, and appreciated two-and-one-half times in value by the time of its sale. The interior encompasses two thousand square feet, including three bedrooms, two bathrooms, a two-car garage, a deck, and a basement recreation room and laundry. The siding is naturally-stained cedar.
  1. Corner view.
  2. Front Elevation.
  3. Bathroom view.
  4. Site Plan.
blocks_image
blocks_image
blocks_image
blocks_image
blocks_image
blocks_image
blocks_image
Read Unbiased Consumer Reviews Online at AngiesList.com
angieslist.com/review/8525995